Het familiebedrijf Autohandel Rubbens wordt gerund door Yorka & Jolien, ondersteund door opgeleide technici. Indien u voor Autohandel Rubbens kiest, kiest u dus ook voor een persoonlijk contact met steeds dezelfde vertrouwde gezichten.
Yorka spitst zich op de ondersteuning bij uw zoektocht naar een nieuwe of occasie wagen en Jolien helpt u graag met alles wat na de aankoop van uw wagen dient te gebeuren.

Wilt u het dagelijks gebeuren op de voet volgen? Neem een kijkje op onze sociale media en ontmoet onze #myhondarubbens familie. 

Kijk het team

We nemen u graag mee door de geschiedenis van ons familiebedrijf.
Ontdek onze mijlpalen en hoe Autohandel Rubbens geëvolueerd is de afgelopen 30 jaar.

1991

In 1991 werd het startschot van Autohandel Rubbens gegeven. De ambitieuze, 24-jarige Johan Rubbens startte met de verkoop van tweedehandswagens in de Moeskroenstraat te Rekkem.

1995

Al snel bleek er vraag naar het uitvoeren van onderhoudswerken of herstellingswerken op de verkochte wagens. Om aan die vraag te kunnen voldoen besloot Johan te investeren in het optrekken van een werkplaats. En zo verhuisde Autohandel Rubbens naar de huidige locatie in de Dronckaertstraat.

Amper een paar maand later kwam er een samenwerkingscontract tot stand met het Zuid-Koreaanse merk Daewoo. Voor het eerst kon men ook bij Autohandel Rubbens terecht voor de aankoop van een nieuwe wagen. 

2005

In 2005 werd Daewoo overgenomen door General Motors en dat bracht een grote verandering met zich met mee. Daewoo werd Chevrolet en dat zorgde ervoor dat HET merk gekend voor zijn pick-up’s nu ook in Europa personenwagens had. 

2011 – 2013

Autohandel Rubbens bleef groeien, mede dankzij Chevrolet. Om nog sneller aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen startte Johan in 2011 met de bouw van een volledig nieuwe werkplaats die bijna driedubbel zo groot zou worden.

Net op het moment dat de nieuwe werkplaats volledig ingericht en gebruiksklaar was in 2013, kwam er nieuws die insloeg als een bom. Chevrolet had beslist om de Europese markt te verlaten. Daar stonden we dan met een gigantische investering, zonder merk. 

Met de handen in het haar werd er gezocht naar een oplossing en die vonden we bij een ander wereldmerk: Honda. 

2020

Op 21 mei 2020 sloeg het noodlot toe. Zaakvoerder en oprichter, Johan Rubbens overleed. Sindsdien wordt Autohandel Rubbens gerund door Jolien en Yorka, die ook reeds sinds de start rechterhand was van Johan.